TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Abonament lunar gratuit pentru elevi din aplicaţia mobilă

 


 

ANUNŢ IMPORTANT!

Şcolile au refăcut baza de date cu elevi, pentru restabilirea accesului la procurarea de abonamente gratuite din aplicaţia 24pay fiind necesar ca fiecare elev să-şi facă un alt cont pe platforma www.sctpiasi.ro/elevi.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email abonamente.invatamant@sctpiasi.ro.


Pentru crearea unui cont de elev, accesaţi www.sctpiasi.ro/elevi. Selectaţi unitatea de învăţământ, introduceţi numărul matricol, adresa dvs. de email şi o parolă. După autentificare, va fi generat un cod, care trebuie introdus în aplicaţia 24pay, la secţiunea „Administrare cont elev“.
În cazul în care primiţi mesajul „Datele dvs. sunt eronate“, luaţi legătura cu unitatea de învăţământ, pentru a confirma că sunteţi introdus în baza de date şi că numărul matricol din carnet coincide cu cel din platformă!


Vă mulţumim pentru înţelegere!

 


  

Dacă înveţi la o şcoală sau la un liceu din municipiul Iaşi, beneficiezi de gratuitate[1][2] pentru a circula cu mijloacele de transport public ale CTP Iaşi!

 

Poţi procura abonamentul gratuit de la punctele noastre de vânzare sau online, folosind aplicaţia mobilă 24pay.

 

 

ATENŢIE!

 

Asigură-te că acumulatorul telefonului este încărcat şi există o conexiune activă la Internet.

   

APLICAŢIA MOBILĂ 24PAY

 

Dacă aplicaţia 24pay nu este instalată, o poţi descărca gratuit din Google Play sau App Store, apoi o instalezi pe telefon.

 

 

ÎNREGISTRAREA ÎN APLICAŢIE

 

Pentru înregistrare, din secţiunea Transport public a aplicaţiei selectează Iași iar apoi apasă Cumpără BiletIași și Administrare cont "ELEV".

 

 

 

 

 

 

Înregistrează-te pe site-ul CTP Iaşi din secţiunea Înregistrare elev a aplicaţiei, apasând butonul ÎNREGISTRARE ELEV şi completând datele necesare generării codului de reducere. Acesta va fi transmis automat aplicaţiei, iar tu vei primi un mesaj de confirmare că ai fost înregistrat ca elev.

 

 

 

 

Dacă te-ai înregistrat anterior pe site-ul CTP Iaşi, alternativ, poţi prelua manual în aplicaţie codul de reducere, selectând Adauga cod de reducere din secţiunea Înregistrare elev. Vei primi şi în acest caz un mesaj de confirmare că ai fost înregistrat ca elev.

 

 

 

 

 

 

 

 

CUM ACHIZIŢIONEZI ABONAMENTUL LUNAR GRATUIT PENTRU ELEVI FOLOSIND APLICAŢIA 24PAY

 

Deschide aplicaţia şi autentifică-te cu parolă sau amprentă digitală.

 

În secţiunea Transport public a aplicaţiei 24pay apasă butonul Iași apoi selectează Cumpără abonament și apoi Abonament "ELEV" (adăugați CNP-ul dacă nu a fost introdus deja).

 

Apasă butonul Cumpăr pentru a solicita abonamentul gratuit.

 

Vei primi un mesaj de confirmare a tranzacţiei.

 

Dacă tranzacţia s-a încheiat cu succes, vei primi imediat pe telefon un cod QR ce reprezintă abonamentul achiziţionat în format electronic şi informaţii despre valabilitatea acestuia.

 

Poţi verifica oricând existenţa titlului de călătorie şi valabilitatea în secţiunea Portofel

 

ATENŢIE!

 

Poți achiziționa un nou abonament gratuit cu cel mult o zi înaintea expirării celui activ.

 

Înainte de a urca într-un mijloc de transport al CTP Iaşi, verifică dacă abonamentul tău gratuit este valabil, pentru a şti dacă este necesară o nouă achiziţie.

 

CONTROLUL

 

Abonamentul gratuit pentru elevi pe care l-ai achiziţionat îţi dă dreptul să foloseşti oricâte mijloace de transport de pe orice traseu în perioada şi zona sau zonele de valabilitate.

 

La solicitarea controlorului, prezintă pe telefon abonamentul.

 

Controlorul va scana cu telefonul propriu codul QR asociat abonamentului prezentat, pentru confirmarea valabilităţii acestuia.

 

Refuzul de a prezenta pe telefon titlul de călătorie activ se consideră contravenţie.

 

 

Îţi dorim călătorii plăcute cu CTP Iaşi şi succes la şcoală!

 

 

______________________________________

[1] Conform HG nr. 435/28.05.2020

[2] Vârsta maximă a elevilor care beneficiază de gratuitate pentru transportul public - 26 de ani - este reglementată prin Legea nr. 1/05.01.2011