TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

IMPORTANT! – "La plimbare cu Papatram!" – eveniment pentru copii reprogramat pe 5 iunie

03.06.2021

În contextul anulării curselor speciale cu Papatram de marți, 1 iunie 2021, dorim să vă informăm că acestea vor fi reluate sâmbătă, 5 iunie și nu pe 12 iunie. Dorim astfel să nu prelungim așteptarea copiilor dornici de reîntâlnirea cu Papatram, bunicul tramvaielor din Iași. Cele trei curse vor respecta programul indicat inițial, fiind programate la orele 12, 13 și 14, conform tabelului alăturat.

 

Îmbarcarea pentru fiecare cursă va avea loc în rondul din Târgu Cucu. Pentru a preveni aglomerarea și dezordinea, copiii vor urca în tramvai pe baza programării afișate, prin strigarea numelui.

 

Rugăm persoanele înscrise, care nu vor putea fi prezente sâmbătă, să ne anunțe prin reply la mesajul postat pe pagina Facebook a organizatorilor, Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi.

 

Având în vedere numărul mare de solicitări pentru cursele speciale cu tramvaiul de epocă, luăm în calcul organizarea unor noi curse în perioada următoare. Vom reveni cu detalii pe paginile Facebook ale CTP Iaşi şi Asociaţiei Tramclub Iaşi.