TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Cardul ElStudIS

 

 

 

 

 

 

Dacă deţii cardul personal unic ElStudIS, îl poţi folosi în continuare împreună cu aplicaţia mobilă 24pay!

 

Dacă ai pierdut cardul sau nu ai avut niciodată unul, dar îndeplineşti condiţiile[1] pentru a beneficia de titluri de călătorie cu preţ redus pentru studenţi şi vrei să le procuri online, vei cumpăra de acum biletul sau abonamentul cu reducere direct din aplicaţia 24pay.

 

Pentru a avea acces la titlurile de călătorie cu preţ redus la care ai dreptul, va trebui să parcurgi, o singură dată, înainte de prima achiziţie, procedura de înregistrare online în aplicaţie.

 

Vezi aici cum te înregistrezi în aplicaţia 24pay şi cum achiziţionezi online bilete şi abonamente cu tarif redus pentru studenţi!

 

 

ATENŢIE!

 

Asigură-te că acumulatorul telefonului este încărcat şi există o conexiune activă la Internet.

   

APLICAŢIA MOBILĂ 24PAY

 

Dacă aplicaţia 24pay nu este instalată, o poţi descărca gratuit din Google Play sau App Store, apoi o instalezi pe telefon.

   


CUM CUMPERI TITLURI DE CĂLĂTORIE CTP IAŞI CU PREŢ REDUS PENTRU STUDENŢI FOLOSIND CARDUL TĂU ELSTUDIS ŞI APLICAŢIA 24PAY

 

Deschide aplicaţia, autentifică-te cu parolă sau amprentă digitală, iar pentru a cumpăra prima dată un bilet sau un abonament, înregistrează în program un card bancar (dacă nu deţii un card bancar valid, nu vei putea folosi aplicaţia 24pay, dar vei putea cumpăra în continuare bilete şi abonamente cu preţ redus de la punctele de vânzare ale CTP Iaşi, urmând procedura clasică).

 

În secţiunea Transport public a aplicaţiei 24pay selectează Bilete reduse.

 

Scanează codul QR de pe cardul tău ElStudIS.

 

Alege tipul de bilet sau abonament dorit.

 

Apasă butonul Cumpăr pentru a efectua plata.

 

Vei primi un mesaj de confirmare a tranzacţiei.

 

Dacă tranzacţia s-a încheiat cu succes, vei primi imediat pe telefon un cod QR ce reprezintă biletul sau abonamentul achiziţionat în format electronic şi informaţii despre valabilitatea acestuia.

 

Poţi verifica oricând existenţa titlului de călătorie şi valabilitatea în secţiunea Portofel.

 

ATENŢIE!

 

Poți achiziționa un nou titlu de călătorie cu reducere cu cel mult o zi înaintea expirării celui activ.

 

Înainte de a urca într-un mijloc de transport al CTP Iaşi, verifică dacă ai un titlu de călătorie valabil, pentru a şti dacă este necesară o nouă achiziţie.

 

Dacă biletul sau abonamentul activ va expira pe parcursul călătoriei curente, cumpără din timp un altul, astfel încât pe întreaga durată a deplasării să ai un titlu de călătorie valabil.

 

CONTROLUL

 

Biletul sau abonamentul achiziţionat îţi dă dreptul să foloseşti oricâte mijloace de transport de pe orice traseu în perioada şi zona sau zonele de valabilitate.

 

La solicitarea controlorului, prezintă pe telefon titlul de călătorie activ.

 

Controlorul va scana cu telefonul propriu codul QR asociat biletului sau abonamentului prezentat, pentru confirmarea valabilităţii acestuia.

 

Refuzul de a prezenta pe telefon titlul de călătorie activ se consideră contravenţie.

 

 

Îţi dorim călătorii plăcute cu CTP Iaşi şi succes la facultate!

 

 

______________________________________

[1] Reducerile de tarife pentru studenţi şi condiţiile de acordare a acestora sunt reglementate prin H.C.L. nr. 63/31.03.2016, 231/30.05.2018, 455/20.12.2019 şi 189/30.05.2022.