TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Bilete şi abonamente online prin aplicaţia mobilă 24pay

 

cod QR pentru cumpărarea de titluri de călătorie din aplicaţia 24pay

 

Din 20 august 2018, Compania de Transport Public Iaşi îţi oferă o nouă modalitate de plată, modernă și eficientă!

 

Prin intermediul aplicației mobile 24pay, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, vei putea achiziţiona titluri de călătorie folosind telefonul mobil conectat la Internet şi un card bancar.

 

Scanând codul QR sau apropiind telefonul de simbolul NFC, afișate și semnalizate corespunzător în staţii, în mijloacele de transport în comun și la punctele de vânzare CTP Iaşi, vei primi un cod QR, ce va reprezenta biletul de călătorie, valabil 120 de minute din momentul achiziției.

 

Începând din 10 decembrie 2018, studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, Universităţii Naționale de Arte „George Enescu“ din Iaşi, Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi şi ai Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iași, care nu au împlinit încă 26 de ani, pot achiziţiona bilete şi abonamente cu preţ redus folosind cardul ElStudIS şi aplicaţia mobilă 24pay (informaţii în secţiunea Tarife -> Cardul ElStudIS).

 

Utilizarea acestei aplicații nu implică niciun cost suplimentar pentru tine, valoarea legitimațiilor de călătorie fiind aceeași ca în cazul biletelor clasice, pe suport de hârtie.

 

Te rugăm ca, înainte de folosirea acestui serviciu, să consulţi termenii și condițiile de utilizare, disponibile pe adresa web a furnizorului: http://www.24pay.ro/termeni.html!

 

Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare!

  

CTP Iași eliberează, la cerere, facturi pentru titlurile de călătorie achiziționate prin intermediul aplicației 24pay. Optiunea este valabila atat in cazul persoanelor fizice cat si a celor juridice. Solicitarea se face prin e-mail, pe adresa financiar@sctpiasi.ro unde, pe langa datele legate de tranzactie se va mentiona si modalitatea de obtinere a facturii – electronic sau pe hartie.

In cazul persoanelor fizice sunt necesare urmatoarele date: primele 4 si ultimele 4 cifre ale cardului cu care s-au achizitionat titlurile de calatorie, numele, prenumele, codul numeric personal, adresa și seria și numărul actului de identitate. Persoanele juridice vor mentiona: primele 4 si ultimele 4 cifre ale cardului cu care s-au achizitionat titlurile de calatorie, numele societatii comerciale, codul unic de identificare (CUI), codul de înregistrare la Oficiul Național al Registrului Comerțului, delegat (nume, prenume), numărul și seria actului de identitate. 

 

Detalii suplimentare sau alte informații poţi obţine la numărul TelVerde CTP Iaşi - 0800.110.427 (apel gratuit din orice rețea de telefonie mobilă și Telekom fix), de la dispeceratul 24pay - 0721.10.24.24, ori prin intermediul formularului de contact de pe pagina web a CTP Iași - http://sctpiasi.ro/contact.

 

 

Îţi dorim călătorie plăcută!